Julen 2017

Årets juletrejakt gikk strålende. Vi fant et “akkurat passe” (les: alt for stort) tre som ble med hjem. 

Jeg ble ganske fornøyd med treet. Til tross for at det tok hele biblioteket i bredden. Treet ble pyntet og jaggu ble det fint. Julekula måtte selvsagt få heders plassen. 

Utrolig nok har treet fått stå i fred (enn så lenge) fra de gærne kattungene og de like gærne jaktbikkjene. Har vært en fare for at bikkjene plutselig har skullet apportere årets tre.


Lille julaften ble tilbragt med venner hos oss på en “Grevinnen og Hovmesteren-kveld”. Det var mandel i grøten med en liten premie til vinneren. Jeg rørte i den forbanna grøten i over en time. Når det endelig var ferdig var jeg så stresset med å mate gjestene at jeg glemte å putte i mandelen. Julaften ble tilbragt med familie. Jeg strikket skjerf for harde livet. Det er mere sosialt akseptabelt måte for å få tiden til å gå enn å trykke på mobilen. Ribba smakte godt som alltid og jeg fikk overraskende mange gaver. 

Jaggu ble det jul i år også. Nå er jeg drittlei feit mat og å være kronisk lat. Jeg er klar for 2018!

/Veronika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s