Første innlegg

Etter Bipolar Ekspedisjonen ble satt på vent savnet jeg å blogge litt. Det er også en del andre ting jeg holder på med i hverdagen som jeg kunne tenke meg å samle på et sted. Mest for min egen skyld, men også for de som gidder å følge med.

DSCN0283Bloggen kommer til å inneholde livet på gården med forsøk på mest mulig selvberging, friluftsliv, jakt og fiske. Det kommer nok også til å være en liten dose psykisk helse, og en veldig stor dose hundekjøring.

/Veronika

One thought on “Første innlegg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s